Handelsbetingelser

Købsbetingelser:

Hos Hadsten Træsko eftf. kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Mobilepay. Efter købet sendes en kvittering for dit køb direkte til din email-adresse.

  • Pengene hæves når varen er afsendt.
  • Der er 24 mdr. reklamationsret
  • ALLE priser i DDK. er inkl. dansk moms

Leverings-betingelser:

Hadsten Træsko eftf. sørger for hurtig levering 1-3 dage dog med forbehold for udsolgte varer. Vi sender din ordre samlet, så hvis én af dine varer ikke er på lager, vil det forsinke den samlede forsendelse.

Vi sender vores varer med GLS, og leverer til DIN nærmeste pakkeshop.

Ved bestilling senere end klokken 12.00 vil leveringstiden blive forlænget med et døgn. I det tilfælde at en vare ikke kan leveres som anført, vil vi kontakte dig.

Fortrydelsesret:

Der er 14 dages fortrydelsesret og 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages.
Julegaver: Alt køb i december kan byttes til og med 15. januar.

Reklamation og varereturnering foregår ved henvendelse til følgende adresse:

Hadsten Træsko Eftf.
Silkeborgvej 23, Almind
8800 Viborg

Email: hadsten@traeskomanden.dk

Mobil: +45 26 35 54 49

Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og konto-nummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion:

I tilfælde af returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, refunderes købesummen.

Registrering af personlige oplysninger:

Det bør understreges, at ingen personlige oplysninger, der registreres på Hadsten Træsko Eftf. på noget tidspunkt vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Hadsten Træsko Eftf.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling lagrer vi af sikkerhedsmæssige grunde ingen kreditkortoplysninger. Kun i betalingsøjeblikket skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til PBS. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS. Transaktionen håndteres via e-pay.dk, der sikrer overholdelse af gældende sikkerhedskrav.

Under et køb indtastes de nødvendige leverings- og kontaktinformationer. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i fem år. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven kan man ved forespørgsel få oplyst hvilke konkrete oplysninger Hadsten Træsko Eftf. har registreret om dig. På baggrund af evt. indsigelser kan der foretages sletning i det omfang det ønskes.